Witam wszystkich.
Przymierzam się do zwiększenia mocy w swojej octavce. Czy możecie mi kogoś polecić z Białegostoku lub okolic kto najważniejsze robi to dobrze oraz w przystępnej cenie? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Witam wszystkich.
Przymierzam się do zwiększenia mocy w swojej octavce. Czy możecie mi kogoś polecić z Białegostoku lub okolic kto najważniejsze robi to dobrze oraz w przystępnej cenie? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
znajdz dobrego fachowca - nie musi byc blisko , nie musi byc tanio
musi byc dobrze
Z Białego to przejedź się do Warszawy. Masz tu np. Mastersa i Rogala. To godne polecenia instytucje i nic na pewno Ci nie spierd.... :diabelski_usmiech
Po profesjonalnym modzie banan gwarantowany po byle jakim śmoc i problemy...
titanparts, dowiadywałeś się może ile będzie kosztował program do Octavii w Mastersie?
Ja mam AGR'a też bym zrobił ale rzeczywiście w Białym trudno o dobrych fachowców.
Pozdro, chudy
ochudy, titanparts, jest w Polsce naprawde kilku dobrych tunerów, a jeśli komuś Wawa nie odpowiada to można sobie odżałować parę groszy i pojechać na południe lub na pomorze ...
Kwoty u wszystkich są zbliżone, ale można podzwonić i dokładnie wypytać pod siebie i auto
Pozdrawiam
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Witam wszystkich.
polecem Aligatora - oddział Masters Tuning w Katowicach
Octavia III Combi Style 1,4 TSI 150KM DSG
BMW E38 740iA
Komentarz